رونق تولید ملی | شنبه، ۲۷ مهر ۱۳۹۸

« بازگشت

نکات مهم درباره ی سبزیجات

شناسه : 257699115
Loading the player...

دانلود

Negahdari sabzijat

از بین بردن پلاسیدگی كاهو و كرفس

كمی آبلیمو در آب سرد ریخته، سپس كاهو و كرفس را در آن خیس كنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.

اگر كاهوی سالادی تلخ شده است، میتوانید آن را چند دقیقه‌ای (حدود 15 دقیقه) داخل آبنمك سرد قرار دهید. با این كار تلخی كاهو گرفته خواهد شد

جلوگیری از پلاسیده شدن هویج

قبل از گذاشتن هویج درون یخچال سر و ته هویج را ببرید. سر هویج رطوبت آن را گرفته، هویج را خشك و پلاسیده میكند.

پوست كندن گوجه فرنگی

ابتدا گوجه‌ها را به مدت 8 ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بیاندازید. پوست گوجه‌ها براحتی جدا میشود.

پوست كندن سیر

میتوانید سیر را برای چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا پوست آن براحتی جدا شود. راه دیگر این است كه با گوشتكوب ضربه‌ای آرام به سیر بزنید تا پوست آن راحت جدا شود.

پوست كندن باقالا

راه اول: با كارد آشپزخانه از بالا تا پایین باقالای درسته را خراش دهید. با فشاری مختصر مغز باقلا بیرون خواهد پرید.

راه دوم: برای جدا كردن پوست دوم باقالا روی پوست اول آن كمی نمك بپاشید و پس از پنج دقیقه پوست را جدا كنید.

روش پختن نخود فرنگی

وقتی میخواهید نخود فرنگی را بپزید، آن را با غلافش بپزید. بعد از پخت، نخود فرنگی از غلاف جدا میشود و روی آب میآید. این كار سبب میشود نخود فرنگی طعم بهتری هم پیدا كند.

از بین بردن تلخی كاهو

اگر كاهوی سالادی تلخ شده است، میتوانید آن را چند دقیقه‌ای (حدود 15 دقیقه) داخل آبنمك سرد قرار دهید. با این كار تلخی كاهو گرفته خواهد شد.

بیرون راندن حشرات از سبزیجات

برای اینكه حشرات داخل سبزیجاتی مانند كلم، گل كلم و نظایر آن را بیرون بیاورید، 15 دقیقه آن را در آب سردی فرار دهید كه با چند قاشق چایخوری نمك یا سركه مخلوط كرده‌اید.