مستند بازگشت
"مستند بازگشت" برنامه ای مستند گزارشی است که در سال اقتصاد مقاومتی اقدا م و عمل ، ویژه کنستانتره انگور و مراحل و اقدامات این فعالیت اقتصادی در کارخانه می پردازد.
مزایای نوشیدن آب انگور تولید شده از کنسانتره انگور طبیعی
۱-فلاونوئید موجود در آب انگور میزان کلسترول خوب (HDL) را در بدن بالا می برد و مانع از مسدود شدن سرخرگ ها شده و باعث سلامتی قلب می گردد.
۲- با نوشیدن آب انگور میزان اکسید نیتریم در بدن بالا می رود که این عامل مانع لخته شدن خون در رگ ها می گردد و در نتیجه میزان سکته های قلبی کاهش می یابد.
۳- مصرف روزانه آب انگور باعث کاهش فشار خون می گردد.
۴- در آب انگور موادی وجود دارند که باعث به تعویق افتادن فرایند پیری می شوند و همچنین باعث کاهش وزن می گردد.
۵- آنتی اکسیدان های موجود در آب انگور سلولهای آسیب دیده را ترمیم می نماید و از آسیب دیدگی بیشتر جلوگیری می کند.
۶- کسانی که بطور مرتب آب انگور می نوشند از سرفه در امان هستند.
۷- نوشیدن آب انگور بدون شکر هر روز صبح، درمان میگرن است.
۸- آب انگور درمان کننده اختلالات خونی و تصفیه کننده خون است و سموم مضر را از بدن بیرون می راند.
۹- آب انگور بعلت ارزش درمانیش در درمان آسم بسیار موثر است. آنتی اکسیدان های موجود در آب انگور از بیماریهایی مربوط به سالخوردگی مانند آلزایمر جلوگیری می نماید.
تهیه کننده: محمدابراهیم طاهرنژاد
کارگردان: محمدمهدی مرادی حقیقی
تصویربرداران: پوریا حیدری - احمد خوشکام - علی ترحمی
صدابردار: سیدرضا حسینی نیا