رونق تولید ملی | شنبه، ۲۳ آذر ۱۳۹۸

مستند بازگشت

Loading the player...

"مستند بازگشت" برنامه ای مستند گزارشی است که در سال اقتصاد مقاومتی  اقدا م و عمل ، ویژه کنستانتره انگور و مراحل و اقدامات این فعالیت اقتصادی در کارخانه می پردازد.

مزایای نوشیدن آب انگور تولید شده از کنسانتره انگور طبیعی

    ۱-فلاونوئید موجود در آب انگور میزان کلسترول خوب (HDL) را در بدن بالا می برد و مانع از مسدود شدن سرخرگ ها شده و باعث سلامتی قلب می گردد.

    ۲- با نوشیدن آب انگور میزان اکسید نیتریم در بدن بالا می رود که این عامل مانع لخته شدن خون در رگ ها می گردد و در نتیجه میزان سکته های قلبی کاهش می یابد.

    ۳- مصرف روزانه آب انگور باعث کاهش فشار خون می گردد.

    ۴- در آب انگور موادی وجود دارند که باعث به تعویق افتادن فرایند پیری می شوند و همچنین باعث کاهش وزن می گردد.

    ۵- آنتی اکسیدان های موجود در آب انگور سلولهای آسیب دیده را ترمیم می نماید و از آسیب دیدگی بیشتر جلوگیری می کند.

    ۶- کسانی که بطور مرتب آب انگور می نوشند از سرفه در امان هستند.

    ۷- نوشیدن آب انگور بدون شکر هر روز صبح، درمان میگرن است.

    ۸- آب انگور درمان کننده اختلالات خونی و تصفیه کننده خون است و سموم مضر را از بدن بیرون می راند.

    ۹- آب انگور بعلت ارزش درمانیش در درمان آسم بسیار موثر است. آنتی اکسیدان های موجود در آب انگور از بیماریهایی مربوط به سالخوردگی مانند آلزایمر جلوگیری می نماید.

سال تولید: 1395

تهیه کننده: محمدابراهیم طاهرنژاد

کارگردان: محمدمهدی مرادی حقیقی

تصویربرداران: پوریا حیدری - احمد خوشکام - علی ترحمی

صدابردار: سیدرضا حسینی نیا